Top Ervaring......

April 02, 2018

In Duitsland wist collega Ron Paulussen weer 100 uit 100 te scoren bij het klanttevredenheidsonderzoek van de heer en mevrouw Kenzelaar.

Ons hele team krijgt complimenten

March 21, 2018

Hallo,

Ik wil even zeggen dat ik Lilian zo'n ontzettende vriendelijke dame vindt. Altijd vrolijk en attent als ze belt. Complimentje mag dan wel eens gegeven worden.

Groetjes,

Desy Mercks.

Dank u mevrouw Mercks,

 

Super attent. Het is ook een echte topper met veel ervaring, maar ook als mens bijzonder leuk in de omgang.

Ik bespreek uw mail morgen met mijn collega’s. Harstikke leuk.

 

Wij waarderen uw reactie en ik zal hem op site plaatsen onder de klantreacties. Dank u.

Leon Quaden.

Betrouwbaar en professioneel..

January 01, 2020

Mooi bericht van klant Kim Kluijtmans.......

Bedankt Kim voor de fijne samenwerking bij meerdere opdrachten.

Vakman.....

December 11, 2017

Vakman.

Kort maar krachtig was deze boodschap van Hans Heesakkers, maar des te groter het compliment.

Zeer tevreden over de communicatie

December 18, 2017

Dank voor  alle moeite die jullie hebben gedaan om alles in goede banen te leiden. Ik wil ook namens Perry aangeven, dat we zeer tevreden zijn over de communicatie en de altijd vriendelijke afhandeling naar ons toe.

Familie Heymann uit Elsloo.

Geen foto uit privacygronden.

We vertellen het door...

October 05, 2017

Bedankt Leon, voor het nemen van de tijd voor ons, voor je goede en deskundige adviezen, voor je inzet en bereikbaarheid, echt super !!!! We vertellen het door !!!

Ik had het gevoel dat ik altijd op nr.1 stond...

July 11, 2017

Welk totaalpunt zou u ons bedrijf geven( 92 betekent 9.2)

100/100

Vertel kort in eigen woorden uw ervaringen

Beste team Quaden makelaar.

Vanaf het begin was de samenwerking met de makelaar en het volledige team achter hem uitstekend en verhelderend. vanaf dag 1 meegedacht en duidelijke adviezen gegeven zodat de woning er tip-top uit kwam te zien voor de verkoop. verder heb ik de samenwerking al heel prettig ervaren en zal deze ervaring ook koesteren om er met plezier aan terug denken.

Verder is het hele team altijd positief actief geweest  waardoor de verkoop binnen no-time verwezenlijkt was.
Mijn oprechte dank aan het hele team van Makelaars kantoor Leon Quaden.

speciale dank aan Leon Quaden die mij vanaf de eerste dag het gevoel heeft gegeven dat ik op nummer 1 stond en voor alle hulp die ik van hem persoonlijk heb mogen ontvangen.

hartelijke dank voor jullie geweldige inzet en steun.

Met vriendelijke groeten
Peter Scheffer.

margrietstraat 38

Puth

Familie Reubzaet uit Sittard

February 18, 2017

"ik vraag me af of we je ooit genoeg kunnen bedanken voor alles".

Harrie Peters uit Sittard

December 30, 2016

Leon, ik wil je zo op het einde van het jaar nogmaals bedanken voor de hulp bij de verkoop van mijn ouders huis. Je hebt laten zien dat je een speciale makelaar bent. Iemand die met passie en vanuit zijn hart werkt. Top. Fijne Roets. Harrie.

Dominique Hodzelmans uit Sittard

November 27, 2016

Via vrienden bij Leon terecht gekomen met een probleem dossier. Het beste wat me had kunnen overkomen. Leon echt top service. Snelle en duidelijke informatie. Wat een ander in drie maanden niet lukte, regelde jij binnen 4 en een halve week. Ook de nazorg is uitstekend.

Hartstikke bedankt leon.

Stockfoto gebruikt ivm privacy.

1 / 2

Please reload

© 2017 copyright Quaden Makelaars by Leon

046 - 30 200 30  |  info@quadenmakelaars.nl

  • Facebook Social Icon
  • Twitter Basic Black

De BestSeller Methode | Meer geld, Hetzelfde huis