Waarom je nooit 1/5 staatslot moet kopen

Meer dan 35 jaar geleden zat ik als klein kind van 10,11 jaar altijd op de trap van onze kantoorkelders in huis, te luisteren naar de spannende verhalen die plaatsvonden op onze kantoren.

Mijn vader voerde daar als makelaar boeiende gesprekken met de vele klanten die al die jaren bij ons over de vloer kwamen. Vaak, en nu nog, waren deze klanten kind aan huis. Ik snapte dat nooit want dacht dat je een huis maar 1 keer in je leven kocht. Het ging immers om zo'n grote bedragen, dat ik ze wel al kon lezen maar niet kon begrijpen.

 

Nu, na zelf ook al meer dan 25 jaar makelaar te zijn, snap ik waarom deze klanten kind aan huis waren.

Scheiden of trouwen, kinderen krijgen of juist uit huis zien gaan, een baan verliezen of nu net die geweldige promotie maken , het heeft vaak allemaal met een nieuw huis te maken.

Vreugde en Verdriet , geluk en ongeluk , eenzaamheid en samenzijn ligt dicht bij elkaar maar ook dicht bij de makelaardij.

 

De klant was dus kind aan huis bij mijn vader en is nu weer kind aan huis bij ons omdat we samen deze vreugde delen of juist samen het verdriet beleven. We zijn heel even deel van hun leven. En dat maakt het tot een mooi en dankbaar beroep waarin het heerlijk is om je geld te mogen verdienen, wel wetende dat je klant er nog beter van wordt.  

 

Wij snappen dan eigenlijk ook niet dat er mensen kiezen voor een makelaar voor half geld. Iemand die goedkoop werkt maar geen tijd heeft om je te leren kennen, die geen mogelijkheid heeft om in jou als klant te investeren omdat deze klant ook niet in zichzelf investeert, daarom geen kans krijgt om jou te helpen met de beste prijs voor je huis maar snel zal moeten verkopen om uberhaupt nog iets te verdienen.  

Niet kijkt naar jouw belang maar alleen naar zijn marge( lees dit bericht van RTLnieuws).

 

Dat is als 1/5 staatslot kopen en als de jackpot valt 3 tientjes te hebben bespaard maar wel 2 miljoen te hebben verloren. 

Makelaarsland en Andere Afstandsmakelaars, Beunhaas of Prijsvechters het leven zij u gegund maar de klant nog meer.  

 

Wij helpen je graag op weg naar de beste oplossing en de beste prijs voor je huis. Met Een eerlijke prijs voor ons en een nog betere prijs voor jou. Een heel lot voor de Volle Jackpot.

 

Geschreven uit Liefde voor het vak. 

 

 

voetnoot.

Wil je ook een weten wat wij voor jou kunnen doen en gewoon eens een idee heb wat je huis waard is met de BestSeller Methode

We komen Gratis langs voor een vrijblijvende Waardebepaling.